Őszi kirándulás

 2010.09.14. 23:29

Zsófival ma lazulós napot tartottunk. Tegnap olyan sokat dolgoztam, hogy úgy döntöttem ma megérdemlek egy kis pihenést. A 9h órás szoptatás után ledőltem Zsófi mellé, majd délben ébredtünk mindketten. :-D Ő még aztán visszaaludt 14h-ig. Később még a kocsiban is aludt, mikor mentünk Daniért, és este 8h-kor már alig bírta nyitva tartani a szemét. Hozzá képest alvásban a mormota gyenge kezdő... :-D Egyébként deja vu-m van, Dani is iszonyúan sokat aludt picinek.

Az iskolában ma őszi kirándulás volt. Nem volt tanítás, hanem az egész iskola túrázott egy nagyot Csillebércre. Danikám viszont nem az a gyaloglós fajta :-) úgyhogy nyafogott a tanító néniknek rendesen. Végül aztán teljesítette a távot, de teljesen kipurcant. Hazafelé a kocsiban azonnal elaludt, és este se kellett ezúttal könyörögnöm, hogy aludjon már végre. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr22297075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása