Búcsú

 2010.09.18. 22:00

A címmel ellentétben nem búcsúztunk senkitől, hanem csak búcsúban voltunk! :-) Dani imádja ezeket a vándor vidámparkokat, gondolom ezzel minden gyerek így van. Tesómék városában minden évben van egy hatalmas búcsú, körhintával, dodzsemmel... az ideit is alig várta már Danit. Én kicsit kevésbé, bevallom, nem bántam volna ha idén elmossa az eső, merthogy nem két fillérbe kerül. :-(

Mint ahogy írtam is már, igencsak lemerítette a kasszát az iskolakezdés, meg néhány  kiadás, ezért a szokásosnál is jobban meg kell húznunk azt a bizonyos nadrágszíjat. Na de hát délutánra kisütött a nap, ragyogó idő lett, úgyhogy nem volt kibúvó... Danika aranyos volt, egyáltalán nem volt telhetetlen. Persze nagyon fog hiányozni ez a pénz hó végén, de az öröm az arcán megérte! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr392306295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása