Hosszú nap

 2010.09.20. 20:25

A hétfői nap borzasztóan hosszú Daninak. Reggel negyed 7-kor kel, fél 8-ra érünk be a suliba, délelőtt tanulás, egy kis játék után a napköziben házifeladat, majd mennek úszni 5-6-ig, és este 7-re érünk haza. :-( Nem is értem hogy bírja szegénykém. Mindenestere hétfő esténként nem kell könyörögnöm, hogy aludjon már végre. :-)

Gyönyörű szép idő lett mára. Ki is használtuk és sétáltunk egy nagyot Zsófival és Brúnó kutyával. Azzal vagyok bajban mostanság, hogy nem tudom hogyan öltöztessem Zsófit. Reggel és este hideg van már, de ha napközben kisüt a nap akkor meleg, ha elbújik hűvös. Ma is úgy jártam, hogy mikor elindultunk épp nem sütött, beöltztünk, séta közben meg izzadtunk.

János megint telefonált, Dani pedig újra nem akart beszélni vele. A hétvége is szóba került, azt mondta beszéljek Danival, hogy pozitívan álljon hozzá, mert ez mindkettőnk érdeke. (???) Sikerült magamba fojtani amit mondani akartam.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr762310817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lighthouse · http://www.lighthouse.blog.hu 2010.09.20. 22:06:22

Csudajó ez a kép Zsófiról, az eddigi legédesebb szerintem :))

János pedig... Úgy viselkedik, mint aki életében nem látott még közelről gyereket, és akit a Holdról szalajtottak. Gőze sincs az egészről, egyszerűen döbbenetes. És a hatóságok hozzáállása még inkább: mikor jönnek már rá, h nem lehet egy gyereknek előírni, h szeressen valakit? Dani ilyen szempontból pedig egyébként is okosabbnak és érzékenyebbnek tűnik, mint az átlagos gyerekek, vagy egyszerűen csak tárgyilagos: Jánostól nem kap semmit (nem anyagi javakra gondolok), ezért nem is tünteti ki a figyelmével, s nem érdekli.

allisc 2010.09.21. 22:06:04

@lighthouse: köszi :-)
Igen, Dani nagyon érzékeny kisfiú.
süti beállítások módosítása