Fülbevaló

 2010.09.24. 22:15

Nagy esemény történt ma: Zsófikának fülbevalója lett!!! :-))) Sokkal csajszisabb lett tőle az arca, nagyon kis édes. :-) Szegénykém nagyon sírt amikor belőtték a fülébe, és azóta is mindig sír, amikor kezelgetem neki. Ezt nem gondoltam, hogy ennyire fájni fog neki, nekem mindenki azt mondta, hogy csak picit vagy egyáltalán nem fáj a babáknak. Hát Zsófinak tuttira nagyon fáj, sokkal nyűgösebb azóta. Ezzel együtt azt gondolom, inkább most essünk túl ezen, mert ha később csináltatnám meg, még ennél is macerásabb lenne. Később már tudná piszkálni, könnyebben elfertőződhet.

Voltunk a védőnőnél, 3 hónaposan 6000g a lánykám! Kicsit rám is ijesztett a védőnő. Szerinte Zsófinak már nyúlkálnia kellene a játékok után, meg nézegetnie a kezét. Illetve az sem tetszett neki, hogy nem szimmetrikusan fekszik, hanem kicsit kifliben, ami nem egyenletes izomtónusra utal, és egyébként is túl feszes még. Emlékeim szerint Danival is hasonló problémánk volt, 4 hónaposan voltunk neurológián, mert nem nyúlt a játékok után, és azt mondták hogy feszes izomtónusa van, egyébként rendben. És aztán Dani mindent egy picit később csinált, mint ahogy az meg van írva.

Dani nagyon kiborított este. Tudom, hogy nem tehet róla, igyekszem nem is éreztetni vele. Írtam már sokat róla, hogy mennyire válogatós. Ha pl megérez a szájában egy magot vagy csontdarabot azonnal kihány mindent. :-( Na hát ma este rántott tököt csináltam, jó étvággyal megevett 3 szeletet, meg is dícsérte, hogy finom, a negyedik szeletnél azonban talált egy magot és... végighányta a nappalit a wc-ig. :-( Grrrrr... melóztam egy csomót a konyhában azért hogy utána takaríthassam a fél lakást. Mikor fog már normális ember módjára enni????

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr292325517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása