Készülődünk

 2010.09.27. 22:31

Zsófikámmal továbbra is küzdünk a tejecskéért. Ma is rengetegszer evett, de ennek ellenére tömködte a kezét a szájába. Olyan rossz látni, hogy éhes és nem lakik jól. Még nem adom fel, nem szeretnék neki tápszeres pótlást adni, mert akkor már biztosan nem lesz több tejem. Szerdán megyünk oltásra és méricskélésre, akkor kiderül hogy alakul a súlya.

Danival már szervezzük a születésnapi buliját. Már nagyon számolja visszafelé a napokat, gyártjuk a meghívókat... :-) Az egész osztályt meghívja a buliba, 13 gyerek, anyagi csőd... De hát ez van, nagyon fontos ez neki, már hónapok óta ezt várja, hogy végre neki legyen bulija és őt ünnepeljék a barátai. Talán még fontosabb ez számára, mint az ajándék.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr992328202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása