Újra a régi

 2010.09.29. 22:58

Végre kezd újra a régi lenni Zsófi! Újra kitartóan szopizik, és ettől a tejem is határozottan több. Nem tudom mi volt ez az elmúlt másfél hét és valószínűleg már nem is fogom megtudni. Kezdődött a túlzott aluszékonysággal, aztán hol evett hol nem... de a lényeg hogy túl vagyunk rajta. Kopp-kopp. Újra rendesen megpakolja a kiscsaj a pelusokat, és újra bukik. Ez utóbbit nem nagyon értékeltem régebben, most azonban örülök neki, mert azt jelenti hogy végre komolyabb mennyiségeket eszik. :-)

Mindezek ellenére ragaszkodik a doktornéni a pisimintához sajnos. Sok küzdelem után ma este végre sikerült mintát gyűjtenem! Az első zacsit nemes egyszerűséggel lekakilta. A második kívülről csurom pisi lett, de bele egy csepp se ment. De végül csak összehoztuk, holnap reggel viszem a laborba. Meggyőződésem, hogy semmit nem találnak majd.

Csak a tények rögzítésének kedvéért: ma telefonált János, de Dani nem akart beszélni vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr412333469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása