Mikor lesz már vége???

 2010.10.21. 22:40

Ha nem velünk történne mindez, nem hinném el. Ma megint belénk jöttek hátulról egy piros lámpánál. A két héttel ezelőtti baleset miatt most van szervizben az autóm, ezért csereautóval járok, amit a szerviz adott. Ma ahogy jöttünk haza az iskolából, egy piroslámpánál állva nekünk gurult egy idős bácsi, úgyhogy a csereautó is összetört. Nem nagyon, csak egy kis horpadás van rajta, és hál'istennek megint nem lett senkinek semmi baja. Mikor lesz már vége ennek a balszerencse sorozatnak?????????????

Az iskolában már kedden és ma reggel is azt kérdezgették tőlem Dani osztálytársai, hogy van-e Daninak apukája. Úgy meglepődtem ezen, és nem is tudtam hová tenni. Azt gondoltam hirtelen, hogy esetleg azért kérdezik, mert mindig csak engem látnak ott. Aztán kiderült miért kérdezték... :-( az egyik kislány elmesélte, hogy Dani azt mondta az iskolában, hogy neki nincsen apukája. Édesem... ő sem ezt érdemelte... :-(((((

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr892389843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2010.10.22. 08:25:44

Szívszorító! :-(
süti beállítások módosítása