Futóművek rendben :-)

 2010.10.26. 21:39

Csípőszűrésen voltunk ma Zsófival a Heim Pál kórházban. A kiscsajszi futóművei rendben vannak! :-D Az egészségügyről azonban a véleményem mit sem változott. A parkolás a lehetetlenség határát súrolja, flegma betegfelvételis, millió türelmetlen ember, hosszas várakozás, betegellátás futószalagon...

Meglátogattuk egy babás barátnőmet, akivel egyszerre szültünk. Pontosabban ő egy nappal hamarabb, és ugyanabban a szobában voltunk a kórházban. Zsófi sem picike, jóval átlag feletti súlyú, de Alex még nála sokkal nagyobb. Édesek voltak így egymás mellett. :-) Meglepődtem azon, hogy ő már szépen forog oda-vissza. Zsófika még a közelében sincs ennek, ahogy én látom. Persze tudom, hogy nem szabad egymáshoz hasonlítgatni a babákat, de az ember önkéntelenül is megteszi, ha hasonló korú picit lát.

Dani is lusta baba volt, mindent később csinált, mint az átlag, úgy látszik a tesók ebben is hasonlítanak egymásra. Bár igazából azt sem tudom, hogy a "nagy könyv" szerint mikor kellene forogni???

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr132401618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém_Fatál 2010.10.27. 08:00:08

:)) Na látod egy JÓ HÍR!!

Fúúú, hogy én mit össze izgultam a kislányomnál. A bátyjai már nagyon hamar firegtek-forogtak, nyughatatlan lelkek voltak egész kicsi koruk óta.
Bezzeg a kiscsaj... Csak feküdt, nézegelődött, a mozgás irányába nem mutatott egy szikra érdeklődést sem. Már ki akartam vizsgáltatni, mire nagy nehezen kegyeskedett megfordulni.
Nézegetett, "beszélgetett", manipulált a kezével, rágcsált, fejét tekergette, de nem akart megfordulni.
Aztán persze de. És azóta is folyamatosan mocorog, bepótolja az elveszett hónapokat :DD
süti beállítások módosítása