Első hóóóóóó

 2010.11.27. 22:43

Hihi, Bingo kétséégbeesett a hótól! :-) Vittem ki kora reggel, mikoris nagy lendülettel megindult, ahogy szokott, majd hatalmas fék... :-))) Veszettül szaglázta a fehér micsodát, és nem akart rálépni. Aztán csak rászánta magát, de igen mókásan emelgette a tappancsait. Keresett a kertben egy kb 30x30 foltot, ahol nem volt hó, oda leült és nézett rám azzal az arckifejezéssel, hogy "én innen nem mozdulok, akárhogyis kell pisilni!" Végül győzött a szükség. :-D Persze délutánra megbarátkozott vele, rohangált is benne, csak állandóan elcsúszott az amúgyis vicces mozgáskordinációjával. :-)

Dani is igen lelkes volt hó ügyileg. Sajnos itt nálunk latyakos volt nagyon, hiába maradt meg, alkalmatlan volt mindenre. A sísuliban azonban igazi klassz hó volt, tudtak az erdőben is síelni, nem csak a pályán, és volt hógolyó csata is. Ez úgy nézett ki, hogy az összes gyerek a síoktatót dobálta. :-D

János jött ma Daniért. Arra alig bírtam rábeszélni Danit, hogy kimenjen a kapuig beszélni vele. Hozott neki egy tábla csokit, elfogadta tőle ugyan, de idebent lerakta az asztalra és rá sem nézett többet.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr232478107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása