Esti síelés

 2010.12.02. 22:35

Már megint valami betegség kerülget bennünket. Nem vészes, de szipognak és köhögnek a gyerekek. Dani már 2-3 napja kezdte, Zsófi csak most. Jó lenne, ha megúsznánk most is olyan simán, mint a múltkor. Kopp-kopp.

Daninak közben elkezdett mozogni az első két felső foga. Egyszerre a kettő. Szegénykém, nem nagyon fog tudni enni mostanában keményebb dolgokat. Itthon még oké, felvágom neki, hogy ne kelljen harapnia csak rágni a hátsókkal, ne de a suliban? Hogy eszi majd meg az ebédet vagy a szendvicsét? Nem tudom neki falatokra vágva becsomagolni. Ha már kiestek, akkor könnyebb lesz, addig a problémás, amíg még ott vannak és lötyögnek.

Kivételesen ma délután voltunk a sísuliban szombat helyett. Dani kérése volt, hogy egyszer szeretne sötétben a kivilágított pályán is síelni. Tényleg nagyon jó hangulata van ilyenkor a pályának. Most épp hó is volt, klassz fények, szállingózó hóesés... meg nagyon hideg. :-) Zsófikát beöltöztettem eszkimónak még ráterítettem vastag plédet is, így néztük, hogy milyen ügyes a tesó. :-)))

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr822495751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása