Dani beteg :-(

 2010.12.10. 22:05

Dani beteg lett mára. Pontosabban ez már napok óta tart, köhög és az orra is folyik, de mivel eddig nem viselte meg különösebben, ezért engedtem iskolába. Ma reggel azonban lázasan ébredt, nagyon rosszul érezte magát, így szó sem lehetett suliról.

Szegénykémre nagyon rájár a rúd, újabb foga kezdett el mozogni. Tegnapelőtt kiesett egy felső, de a másik felső is mindjárt kipottyan, erre most egy alsó is... lesz dolga a Fogtündérnek! :-D Kis drágám semmi olyasmit nem tud enni, amit harapni kell.

A takonykórt mi is elkaptuk sajnos Zsófival. Pici lánykám is szipog, tüsszög, köhög. Nekem meg fáj a torkom, és alig van hangom. Lerobbant a társaság. :-(

János ma este is elküldte a napi méregkapszuláját email formátumban. Mikor hagy már végre minket békén???? Jövő hétre volt kitűzve a következő tárgyalásunk a bíróságon, de hívott az ügyvédem, hogy elmarad, és egyelőre új időpont sincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr432508075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása