Hurrá!!!!!!!!!!

 2010.12.17. 20:15

....és.... igen.... kitört a téliszünet!!!!!!!!! :-DDDDDDD Mostantól 16 napig nem kell korán kelni! HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

Elvittem ma Zsofkámat a doktornénihez, mert nincs jobban és aggasztott ahogy időnként sípolva veszi a levegőt. Ráadásul az egyik szeme is váladékos. Torokgyulladása van és a bal szeme be van gyulladva. Az antibiotikumot egyelőre megúsztuk, de szemcseppet és köptetőt kapott. Édes kis kincsem remélem hamar meggyógyul, olyan rossz látni ahogy szenved. :-( Dani és én sem vagyunk jobban, de végre itt a szünet és ki tudjuk pihenni magunkat.

Apás hétvége lenne, de János írt, hogy beteg ezért máskor szeretné elvinni Danit. Ezúttal legalább szólt, hogy nem jön, eddig még ezt sem tette meg.

Szerdán volt egy hete, hogy voltunk az apasági vizsgálaton, és azt mondták akkor, hogy 1 hét múlva lesz meg az eredmény. Most péntek van, gondolom már megvan. Azért csak gondolom, mert János nem érzi szükségét, hogy megossza velem. Persze ha az derült volna ki, hogy nem ő az apja Zsófinak, akkor már az ország kurvája lennék, és bekeretezve hordaná körbe a bizonyítékot. De így, hogy ő az apja, lapít az eredménnyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr892522193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém_Fatál 2010.12.17. 20:17:43

Mennyire szánalmas alak. :(
süti beállítások módosítása