Utsó pihenés

 2011.01.02. 23:41

Ma volt az utolsó pihenős nap, holnap kezdődik az iskola. :-((( Annyira jó volt itthon a gyerekekkel, de szinte egyáltalán nem tudtuk kihasználni szünetet a betegség miatt. Úgy sajnálom! Néhányszor elmentünk szánkózni, de ezt leszámítva itthon feküdtünk/játszottunk. És ez volt a múltkor az őszi szünetben is, pont beteg lett Dani.

Úgy hiányzik, hogy elmenjünk valahová pár napra itthonról kikapcsolódni. Máskor ilyenkor már szervezni szoktuk a síelést, de most nem tudunk menni. Több okból sem. Se pénzünk nincs rá, se Zsófit nem tudom itthagyni. Lenne kire bízni, de cicifüggő a csöppem. Bele vagyok betegedve, hogy hosszú évek óta először nem megyünk. Danival három éves kora óta síelünk, neki is hiányozni fog. :-(

Zsofka kezd jobban lenni, végre hasonlít a régi önmagára. Ma rengeteget kacarászott, jókedvű volt. Elég volt csak ránézni, már fülig ért a szája. Egyszerűen nem lehet betelni vele, az ember egész álló nap csak puszilgatná, harapdálná, gyömöszölné... Egyre ügyesebben forog, bár nem túl mozgékony még mindig. Úgy látom, hogy nagyon jól érzi magát úgy ahogy leteszem és nincs igénye arra, hogy helyzetet változtasson. Szerintem majd ha már unja magát így, majd többet fog tornázni.

János megint gondoskodott a jó hangulatomról. Átküldte az ajánlatát, benne a részletes vagyonmérleget. Nem is megyek bele a részletekbe, mert csak felidegesítem magam... grrrr....

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr902555589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása