Para

 2011.01.21. 23:27

Megint szenvedek a szoptatással. Pontosabban a tejcsatorna elzáródással. Azóta, hogy legutóbb emiatt panaszkodtam, már többször is előfordult, de egy kis masszírozás forró víz gyakori szoptatás könnyen segített. Most viszont már 2 napja nem akar rendeződni, és egyre jobban fáj. Védőnő azzal riogatott, hogyha nem sikerül rendbehozni fel is vághatják. Utánaolvastam, tényleg.... A neten megtalálható összes praktikát sorban próbálgatom, egyelőre eredménytelenül.

Szoptatás után átmenetileg picit jobb, de egy óra múlva ugyanúgy fáj megint. Zsofkát 1-2 óránként szoptattam ma emiatt. Félek az éjszakától, Zsófit se akarom óránként ébreszteni, de ha nem szoptatok több óráig őrülten fáj. :-((( 

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr542604120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása