7320g

 2011.01.24. 21:59

Védőnőnél voltunk délelőtt. Zsofka kb 300g-ot hízott a legutóbbi méricskélés óta, a hossza pedig 69cm. A védőnéni teljesen meg volt elégedve, azt mondta nagyon szépen fejlődik! Hurrá! :-)) Maszatkám a képen éppen babakekszet majszol, miután lenyomott egy egész üveg sütőtököt. :-)

Zsófi picit meg van fázva. :-( Fura mert sem Daninak sem nekem nincs semmi bajunk. Bár Dani köhög kicsit, de az orra egyáltalán nem folyik. Zsófi viszont szipog, ezért szivogatnom kell az orrát. Nem túl boldog tőle szegénykém. Szerencsére nem komoly, és remélem nem is lesz az.

Kínlódok a takarítással porszívó nélkül. Vagyis igazából van egy tartalék porszívóm, amit csak orrszívásra használok. Rettenetesen gagyi, eredeti funkciójára alkamatlan tákolmány. Amit kinéztem új porszívót, üzletben sehol nem kaptam, a neten kellett megrendelnem, elvileg pár napon belül meglesz. Hűűű mekkora takarítást fogok csapni!!! :-D

Az autómon az utóbbi időben állandóan kiégnek az izzók, kábé hetente egy. Már kezd nagyon bosszantani. Ráadásul nem is a párszáz forintosak, ebben a hónapban már majdnem 10 ezret költöttem csak izzócserére. :-( Az autószerelő pedig ha meglát, nem azt kérdezi, hogy miben segíthet, hanem hogy most melyik égett ki? :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr302611138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása