Esti pillanatkép :-)

 2011.02.04. 23:18

A képen egy esti pillanatkép látható. :-D Imádják egymást!! :-DDD

Már megint tejcsatorna elzáródással küdök. De miééért?????? Mitől záródik el újra és újra??? Mit csinálok rosszul? :-(((((( Pont tegnap gondoltam rá, hogy milyen régen volt utoljára, talán most már többet nem lesz. Hát de. Szegény Zsófit ébresztgethetem éjjel, hogy szopizzon. :-(

Bingonak megvan a széklettenyésztés eredménye. Úgy tűnik megvan az oka a visszatérő hasmenésének: giardia. :-( Nagyon aggaszt, mert ez emberre is fertőző lehet. Hétfőn mindenképpen beszélek a gyerekorvosunkkal. Bár az állatdoki szerint kevés az esélye, hogy bármelyikünk elkaphatta, de aggódom főleg a gyerekek miatt. Az viszont jó hír, hogy megvan végre az ok, és kezelhető. Már allergiával "fenyegetett" az állatorvos, ami nagyon szívás, méregdrágák a hipoallergén tápok.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr62639654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása