Fogas kérdés

 2011.02.15. 23:51

Már megint kezd az az érzésem lenni, hogyha baromi nagy problémám van, és azt gondolom nincs lejjebb, akkor csakartézis de...  Nagyon magam alatt vagyok az anyagi gondjaink miatt, nem találom a kiutat, erre ma... már megint olyan hasmenése lett Bingonak, hogy véres volt a széklete. (Bocs.) Emiatt a visszatérő hasmenés miatt már eddig kb 30 ezret hagytam az állatorvosnál, és már úgy nézett ki, hogy megvan az ok, most már rendben lesz. Hát nem. Ma pedig újab antibiotikum, bélsár vizsgálat, hipoallergén táp, mindösszesen 24 ezer. :-((((( És ha nem segít a kezelés, endoszkópos vizsgálat lesz újabb 30 ezerért. Kész vagyok... nem tudom kifizetni. Zsófira nem költök annyit, mint állatorvosra. De most csináljak??? Muszáj meggyógyítani, nem hagyhatom szenvedni. :-(((( Egész délelőtt bőgtem. Már arra is gondoltam, hogy elajándékozom a kutyát. :-((((

Levelet kaptam az önkormányzattól, nem tudtam sírjak vagy nevessek rajta. Írtam nemrég egy kérelmet, hogy mentesítsenek a gépjárműadó megfizetése alól, Dani betegségére és az anyagi helyzetünkre tekintettel. Megírták, hogy fizessek 2200Ft eljárási illetéket, és majd akkor eldöntik, hogy mentesítenek-e. Nooooormálisak???? Ez olyan modern 22-es csapdája? Ha nem tudom befizetni az eljárási illetéket akor azért utasítanak el, ha meg be tudom fizetni, akkor azért mert ezek szerint van pénzem????

Zsofka 1-2 napja alig akar enni. Sem szopizni nem akar, sem kanalasat enni. Már kezdtem emiatt is kétségbeesni, mikoris ma este fürdéskor megvillantotta a harmadik fogacskáját. Hát ezért volt!!! (Remélem.) És a másik 3 is fölül nagyon készülődik, úgyhogy még lesz néhány nyűgösebb napunk. Most így utólag összerakva ezért lehetett, hogy ma órákig elvolt egy fém kiskanállal, semmi mással nem akart játszani. Biztosan jólesett az ínyének azt a kemény hideg fémet rágcsálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr222664325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2011.02.16. 08:07:10

Na ilyenkor úgy odamennék a "kedves" Jánoshoz, hogy: "A jó........-dat, nem gondolod , h segíteni kellene a gyerekeidnek, hogy ne haljanak éhen???" Szégyen, hogy egy felnőtt ember (apa???) ennyire érzéketlen, egy bugris bunkó paraszt legyen!
süti beállítások módosítása