Újra itt

 2011.03.19. 22:12

Köszönöm a sok aggódó üzenetet, nagyon hálás vagyok, hogy ennyien mellettem álltok. Nagyjából kikecmeregtem a gödör mélyéről, de teljesen jól nem vagyok. Borúlátó vagyok a jövőt illetően, elképzelésem sincs, mikor hogyan fogunk legalább nagyjából egyenesbe jönni, amikor már nem borotvaélen táncolunk napmintnap.

Na de hogy jó hírekről is beszámoljak: Zsófika ma lett 9 hónapos!!!! :-DDD Hatalmasat fejlődött, mióta nem írtam róla. Már kúszik összevissza az egész lakásban, mindent el kell pakolni előle a padlószinten. Különösen a papucsok cipők a kedvencei, szívesen rágcsálja őket, ha sikerül megkaparintania. Másik nagy kedvence a porszívó. :-) És arra is rájött, hogy milyen jót lehet pancsikolni Bingo vizestáljában. :-) Egyre gyakrabban áll már négykézlábra is, de csak hintázik ebben a pózban, haladni nem tud. Felülni sem tud még, de igazából nem is nagyon szeret ücsörögni, max az ölünkben. Ha leültetem a szőnyegre, hamar hasra vágja magát és indul csavarogni. :-)

Már 6 foga van, felül 4 és alul 2. Használja is őket, nagyon kell figyelni, hogy semmi olyat nem szabad a kezébe adni, amiből le tud harapni darabokat. Az evéssel-ivással kb ugyanott tartunk mint egy hónappal ezelőtt. Pépeseket eszegeti, főleg a gyümölcsöseket, a zöldégek nem annyira kedvencek. Az sem tetszik neki, ha darabok vannak a pempőben, attól öklendezik még. Bezzeg a kekszet, piskótát, palacsintát, sültkrumplit kétpofára tolja befelé, nem számít hogy darabos... :-DDDD Továbbra sem iszik, bár némi fejlődés azért van. Egy-egy kortyot már sikerül az itatópohárból itatnom vele, de ez még nagyon kevés. Ragaszkodik a cicihez, mint kizárólagos folyadékforráshoz :-) így aztán nem hagytunk el még egyetlen szoptatást sem.

Történt azért néhány említésre méltó dolog az eltűnésem alatt. Majd szép sorjában beszámolok róla a következő napokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr962754413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2011.03.20. 14:07:38

Örülök, hogy itt vagy! Zsófibaba tündéri a porszívócsőbe gabalyodva! :-))
Kitartás!

Fém_Fatál 2011.03.20. 17:05:20

Üdv újra a fedélzeten! :)
A kiscsaj továbbra is cuki, és egyre inkább az. Ez az arc... Kislányom is üzente, hogy nagyon édes. :)

Neked a szokásos, már le se írom.

Örülök, hogy megvagy, és újra írtál.
süti beállítások módosítása