Imádtam

 2011.03.22. 21:55

Imádtam ezt a mai napot! Zsófival babalátogatóban voltunk. Ezzel a barátnőmmel a kórházban ismerkedtünk meg, egy szobába kerültünk a szülés után, és ugyanaz volt az orvosunk is. Nagyon megkedveltem őt, és tartjuk a kapcsolatot azóta. Alex baba egy tünemény, igazi kis kópé pasi. :-) Na és hogy milyen ügyes???? Már pár lépést önállóan meg tud tenni!!!! Kapaszkodva pedig már ügyesen megy. Elképesztő... Gyermekeink a két véglet. Nagyon korainak tartom, hogy egy 9 hónapos baba már jár, Zsófi meg egy kis lusta perszóna, valahol a kettő között lenne a normális.

Na de a lényeg, hogy elképesztően jól éreztük magunkat. Nagyon jót beszélgettünk, ismerkedtek a fiatalok :-) aztán pedig a ragyogó időben hatalmasat sétáltunk. Sajnáltam mikor el kellett indulnunk haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr812766460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lighthouse · http://www.lighthouse.blog.hu 2011.03.24. 18:43:54

Nagyon aranyos ez a fotó, ahogy gyipálják egymást :D :D
süti beállítások módosítása