Kicserélve

 2011.03.24. 21:43

Mintha a tegnapi lányom, meg a mai lányom nem ugyanaz a gyerek lenne. Mintha kicserélték volna... Mára nyoma se volt a tegnapi hisztinek. Délben (!!) mosolyogva ébredt és végigvigyorogta a nap további részét. És hát amit a bátyussal műveltek itt este... zengett a ház a kacagástól... :-D Zabálnivaló korban van Zsófi, jön-megy a lakásban összevissza (mármint hason), mindenhol ott van, ahol történik valami, ha nyílik egy ajtó már sprintel. :-) Iszonyúan kíváncsi, mindent megfog, megkóstol, minden érdekli. Egy tünemény... Amerre csak megyünk, összesúgnak az emberek, hogy "nézd milyen édes!" ő meg vigyorog mindenkire válogatás nélkül. :-)

Ma az iskolában megint rossz hírekkel fogadtak. :-( Ezúttal Dani nagyon csúnyán beszélt. Nem a tanárokkal, hanem a gyerekekkel. Bár egy-egy cifra szó nálam is kiszalad néha, de alapvetően nem beszélek csúnyán. És amit a tanító néni mesélt, hogy miket mondott, én ilyeneket soha nem szoktam mondani, úgyhogy csak a suliban hallhatta a többi gyerektől. :-( Dani pedig semmilyen szinten nincs tisztában ezeknek a szavaknak a jelentésével, csak a többiek reakciójából azt látja, hogy vicces ilyeneket mondani. :-( Nagyon komolyan elbeszélgettem vele, csak bízni tudok benne, hogy lesz hatása.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr762769313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása