"Súly"-os gondok

 2011.03.28. 22:35

Utálom, hogy állandóan csak nyafogok. Ma sem tudok mást írni, fáradt vagyok, fáj a derekam, semmihez nincs kedvem, szeretnék lefeküdni és aludni pár napot, de lehet hogy inkább pár hetet. Minden napom ugyanaz a mókuskerék, kora reggeltől késő estig. Annyi szép dolog van, miért nem tudom élvezni a gyerekekkel töltött időt, a napsütést, a sétákat... és még sorolhatnám??

Rettenetesen zavar az a jópár kiló is ami feljött rám az utóbbi pár hónapban. Kábé ugyanaz történt, mint annak idején Danival is: a terhesség alatt nem híztam, de a szoptatás alatt annál inkább. :-( Szinte minden ruhámat kihíztam és nem csak esztétikailag érzem rosszul magam, hanem nehezen hajolok, hamar kifulladok... szerintem a derekam is ezért fáj.

Próbálom kicsit visszafogni magam a kajálásban, de ha délelőtt sikerül is, legkésőbb délután már nem bírok uralkodni magamon. És a mennyiség az egy dolog, rettenetesen egészségtelenül táplálkozom. Mivel ezen is spórolok, mint mindenen, legtöbbször kenyeret és tésztát eszek, mert ez a legolcsóbb. Sportolnom is kellene, de esélytelen, nem bírok a gyerekek mellől elszabadulni. :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr282780476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása