Fogorvos vagy mégsem

 2011.04.08. 23:52

Március közepén jártam fogorvosnál, mert fájdogált a fogam. Itt helyben a körzeti fogorvoshoz mentem, mert nincs pénzem magánorvosra. Akkor csak belenézett a fogorvos a számba és 3 héttel későbbre adott időpontot - de ezt is csak protekcióval, mert amúgy másfél hónap lett volna. Ma jött el a várva várt nap, ott voltam a megbeszélt időpontban. 15 percet ültem a váróban, mikor kijött az asszisztensnő és közölte, hogy elromlott a fúrógép, jövő héten telefonáljak új időpontért. És mi lenne ha komolyan fájna a fogam??? Most csak akkor fáj ha hideget eszek vagy iszok, azt meg kerülöm, tehát kibírom.

Alig merem leírni, és azt is csak halkan :-) remélem sem a védőnőnk, sem a gyerekorvosunk nem olvassa a blogom...  ma este Zsófi bundás kenyeret vacsorázott. Nesze neked babakönyvek meg hozzátáplálási táblázatok... :-D Zsófi egyiket se olvasta, mert elkunyerálta a kajámat. :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr1002810990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém_Fatál 2011.04.11. 21:59:37

Bundás kenyér... nyamó... :)))
Amúgy próbáltad már valamelyik, érzékeny fogra való "csodafogkrémet"? Nekem nagyon beválósak, pl. Sensodyne - vagy hogy a rákba írják - Rapid, tényleg hatásos, hátha segít átmenetileg neked is.

allisc 2011.04.12. 22:47:49

@Fém_Fatál: Azzal mosom én is. A doki szerint tökéletes a tömés a fogamban így látszólag, úh vszleg alatta van valami gond. :-(
süti beállítások módosítása