Zsófi felállt !!!!

 2011.04.23. 22:08

Megint hanyagoltalak, kedves naplóm... :-) Az ok: lustaság. Mondhatnám, hogy fáradt vagyok, blabla... ami igaz is, de már olyannyira állandósult, hogy nem mentség már semmire.

A legfontosabb dolog, ami történt: Zsófi felállt!!! :-D Sajnos a legelsőről lemaradtam, mert pont a barátnőmnél volt, miközben én fodrásznál. Ez még 10 nappal ezelőtt történt, azóta pedig már többször is felállt. Dani teljesen kész van tőle, hangosan visít ha állni látja a kiscsajt... :-D

Túl vagyok egy fogtömésen is - végre. Közel két hónapot kellett várni rá. Jó hír azonban, hogy mégsem kellett gyökérkezelni a fogam.

Jánossal nagyon összevesztem telefonon. Felhívtam, mert nem érkezett meg a számlámra a teljes gyerektartás, amit a bíróság megítélt. Közölte velem, hogy nem hajlandó kifizetni, mert nincs pénze. Ismerősöktől tudom, hogy dolgozik feketén, úgyhogy ez nem igaz. És megint jött azzal, hogy nem láthatja Danit, ezért nem fizet. Ezt persze nem így direktbe, hanem virágnyelven, de a lényeg ez volt. Csúnyán összevitatkoztunk.

Zsófi teljesen átszokott a rendes kajára, szinte lehetetlen pempőt etetni vele. Paradicsomos húsgombócból annyit evett, hogy nem értettem hogy fért bele??? És ízlett neki a csirkepaprikás gnocchival is. Reggelire vagy uzsonnára meg van őrülve a májkrémes vagy vajas-sonkás kenyérért paradicsommal. Nem értem hogy bírja megrágni ezeket a 6 fogával?

Tegnap óta fogyózom. Muszáj, semmilyen ruhámba nem férek bele, plusz kisebb sokkot kaptam csütörtökön. Meglátogattuk a tesómékat, és .... döbbenet. A 11 évvel idősebb nővérem úgy néz ki, mintha a hugom lenne! Fogyott is mostanában, bár nem sokat, inkább átalakult. Heti ötször tornázik, és ruházkodásban is fiatalosabbra vette a figurát. Mindig is csinos volt, de most bombázó - legalábbis a korához képest mindenképp. Én meg jól elszégyelltem magam, amiért ennyire nem törődök magammal. :-(

Apás hétvége van. János csütörtökön írt egy mailt, hogy jön ma 10h-re. Danit felkészítettem, vártuk - nem jött. Semmilyen magyarázat nem érkezett azóta se. Fél 11-kor mondtam Daninak, hogy szerintem már nem jön apa, erre felkiáltott: "De jó! Megmenekültem!" Szóval nem sírtuk tele a párnánkat miatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr102824408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém_Fatál 2011.04.24. 14:41:55

Éljen Zsófi! A következő időszak volt a kedvencem. Mikor fölállni tudtak, de leülni nem. :)
Hajrá, Csilla! Épülj, szépülj, hozd ki magadból a benned ragyogó istennőt! :)))

allisc 2011.04.24. 23:21:24

@Fém_Fatál: Zsófinál ez eddig nem probléma. :-) Emlékeim szerint Dani is le tudott ülni, úgyhogy ez nekem úgy tűnik kimarad. :-)
Köszi, sajna van mit leadni, de összekapom magam!
süti beállítások módosítása