Előnyaralás itthon

 2011.04.26. 22:12

Ma volt a tavaszi szünet utolsó napja, holnap kezdődik a suli. :-( Annyira, de annyira jó volt ez az 1 hét!!! Kicsit tartottam tőle, mert a síszünetet nehezen viseltük Danival, nyűglődött, unatkozott itthon, pénzünk meg nem volt kimozdulni. Pénzünk most sincs :-( viszont ragyogó idő volt, szinte egész héten, és kint voltunk a kertben, nagyokat sétáltunk, játszottunk, mintha nyaraltunk volna... Este majdnem sírt Dani, hogy vége a szünetnek, máskor pedig örült, hogy mehet újra suliba. Jó lenne még legalább egy ilyen hét itthon!

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr762857901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém_Fatál 2011.04.26. 23:45:51

Ezzel én is így vagyok... Vége a szünetnek, hüpp... :((
Pedig ilyenkor megáll a háztartás, valahogy mindig mindenki láb alatt van, de olyan jó az együtt nyúlás. Nincs stressz, nincs kapkodás, nincs veszekedés a suli miatt. Ha lehet, jobban várom a nyarat, mint a srácaink. :))

Nagyon aranyos ez a Dani gyerek! (A Danik már csak ilyenek... :)))) Milyen komolyan kommandózik. :)

Mirama 2011.04.27. 08:00:03

Csodaszépek! :-) Olyan jó rájuk nézni!
süti beállítások módosítása