Hol az arany?

 2011.05.01. 23:38

Grrrrrr uuutálom az ilyen napokat. Egész nap megállás nélkül esett az eső, csak annyi változatosság volt, hogy hol jobban hol kevésbé esett. Májusi eső aranyat ér a mondás szerint, ha így van akkor nem bánom, hol az arany??? :-) Tényleg kellett már a víz a kertnek, de attól én még depis vagyok bezárva a négy fal közé.

Zsofka legújabb tudománya a lépcsőmászás! Bár még csak 1 fokot mászik fel, de azt már többször is megtette ma. Még egy dologgal többre kell figyelni. :-) Úgy érzem a kiscsaj sokkal ön- és közveszélyesebb, mint annak idején Dani volt. Persze az is lehet, hogy csak az emlékek szépültek meg azóta :-) de nem emlékszem arra, hogy Dani ette a virágföldet, hogy ennyire a szájába vett mindent, hogy kihúzgálta és kipakolta a fiókokat... Ahogy nyílik egy ajtó, vagy történik valami, a kiscsaj azonnal ott terem. Úgy kell kilógnom az ajtón, és ha nyitva hagyom már szökik is ki utánam. :-)

Éljenek az Anyukák!!!! :-) Bár én úgy tudom, hogy csak jövő vasárnap lesz Anyák napja, de úgy tűnik mégis mindenki ma ünnepli, hát legyen így. Engem nem köszöntöttek fel a gyerekek, de ezt természetesen nem veszem zokon tőlük. Zsófi még picurka, Dani pedig nem tart észben ilyesmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr432870682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása