Nyári feeling

 2011.05.22. 22:31

Laza, nyugis vasárnapunk volt. Délelőtt átjött a szomszéd kisfiú, pancsoltak és játszottak egy jót a srácok, amíg én sütit csináltam, készülődtem. Délután pedig meglátogattuk a tesómat. Vásárolgattunk, dumáltunk, ja, és még dodzsemeztünk is Dani nagy örömére. 

Teljesen nyári feelingem van, amióta ilyen jó idő van, és lehet fürdeni. Mintha már nyári szünet lenne! És napról napra egyre rosszabbul esik, amikor mégis iskolába kell menni reggel. De már csak két hét, aztán 1 erdei iskola, és még két nap és vége! :-DDD Jujjjj nagyon jó lesz a nyár, itthon, hármasban... valahogy csak meg kellene állítani azt a fránya időt!

Apás hétvége van, a rend kedvéért muszáj dokumentálnom a történteket. Pénteken este írt egy sms-t János, hogy vasárnap délelőtt akar jönni Danihoz. Kértem, hogy reggel jöjjön, úgyhogy fél 10 körül jött. Dani ki sem ment hozzá. 

Boldog szülinapot Apu!!!!! :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr362933210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása