Pápá

 2011.05.25. 23:54

Zsófinak új tudománya van! Sőt!!!! Rögtön kettő is! :-D Tegnap óta egyfolytában pápázik és tapsizik. :-) De nem akkor mikor pl. valaki elmegy, hanem amikor eszébe jut. Ilyenkor néz rám, és várja hogy én is pápázzak, vagy tapsoljak neki. Ha viszonzom, akkor meg vigyorog. :-) Mindig ő kezdeményezi ezt a játékot, nekem csak nagyon ritkán sikerül őt rávenni a produkcióra.

Végtelenül boldog vagyok ettől, el sem tudjátok képzelni mennyire! Dani soha nem pápázott, talán ez volt az első jelek egyike, hogy valami gond van. Akkor persze még nem tudtam, de most visszagondolva azonban már egyértelmű, hogy nem tudtunk vele kommunikálni. Dani nem vette fel velünk így a kapcsolatot.

Bár nem agyalok ezen napmintnap, hogy esetleg Zsófi is lehet autista, de azért van bennem egy kis félelem. Minden ilyen kis apróság, ami arra utal, hogy ő másképp fejlődik, mint annak idején Dani, oldja bennem ezt az aggodalmat. Szóval most eszeveszettül pápázunk és tapsikolunk szinte egész nap, én meg úszok a boldogságban! :-DD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr152933161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lighthouse · http://www.lighthouse.blog.hu 2011.05.26. 14:43:49

Jaj de cuki lehet :))
Úgy eljátszanék én ezzel a kisasszonykával! Nem csodálom, h meg akarod állítani az időt! :)
süti beállítások módosítása