Fodrásznál

 2011.05.26. 22:22

Ma fodrásznál voltunk a gyerekekkel. Ebben az igazi újság, hogy ezúttal Zsófi is olló alá került! :-) Sokkal simábban ment, mint gondoltam. Csak egy érdekes csat vagy kulcs kellett a kezébe és nem érdekelte mit csinál a fodrásznéni a fején. Ennél még a körömvágás is balhésabb szokott lenni. :-) Először azt javasolta a fodrász, hogy ne vágjuk le, hanem egy kis gumival fogjam össze a feje tetején. Nekem ez nagyon Flintstones-s, hogy azt a 3 szál kis vékonyka haját összegumizzam. Ráadásul az se biztos, hogy elviselné, úgyhogy ragaszkodtam a vágáshoz.

Na és az eredmény... aki eddig látta mindenki azt mondta, hogy most aztán tényleg tiszta Dani lett. Nem tudom, nekem annyira különböző a két gyerek. Persze van hasonlóság, de amennyire hasonlítanak, legalább annyira különböznek is. Egy dolog közös bennük: hogy imádják egymást! :-D

Igyekszem mihamarabb bizonyítékot is kiposztolni a hajvágásról! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr902939804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása