Halláskárosult leszek :-)

 2011.05.30. 22:11

Zsófi ma megcincálta az idegeimet kicsit. Nem tett semmi egetrengetőt, csak nyűgösebb voltam az átlagosnál. Rossz napot fogott ki a kincsem. Azzal a szokásával borított ki, hogy evés közben egyszercsak gondol egyet benyúl a szájába és/vagy kiköpi az ételt és szétkeni mindenhol. Mindez azzal súlyosbítva hogy paradicsomos húsgombóc volt az ebéd, ami iszonyúan fog. Nem értem, hogyha nem akar már többet enni, akkor miért nyitja a száját és kéri el az ételt, hogy aztán megcsócsálva  kiköpje??? Remélem nem fogja ezt sokáig játszani.

A másik, hogy fülsüketítően visít. De nem ám csak úgy egyet-egyet, hanem ha rákezdi akkor akár egy órán keresztül is, és úúúúúgy, hogy beleremegnek az ablakok. Ez kocsiban tud még remek lenni, olyankor mindig elhatározom, hogy a MÁK-tól nem csak gyest, hanem veszélyességi pótlékot is fogok igényelni a tartós halláskárosodás veszélye miatt. Danika sem bírja ezt a hangerőt. Pedig mondjuk ő ne szóljon egy szót se, ugyanilyen volt, még 3 éves korában is. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr822947348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása