7. fogacska

 2011.06.03. 22:59

Hurrá!!! Megvan a 7. fogacska! Na nem mintha nagy hiányát éreztük volna, Zsófi az eddig meglévő 6-tal is gyönyörűen megrágott bármit - szó szerint sajnos. De most már legalább tudom, hogy minek tudjam be az utóbbi napok váltakozó étvágyát. Bár evett azért így is, de nem annyira sokat mint eddig. 

Ma azonban bepótolt mindent! :-) Barátnőm vigyázott rá fél napot, mert a kórházba kellett mennem a jövő heti műtét miatt vizsgálatra. Áradozott, hogy mi mindent és mennyit megevett Zsófi. :-) Zöldborsólevest, pörköltet krumplival, körtét... és mindehhez hangosan cuppogott. :-D Ezek után a mekiben benyomott egy csomó krumplit uzsonnára, majd vacsorára sonkástésztát. Szerintem simán többet eszik, mint Dani. :-) Ja, és megőrül a cseresznyéért. :-DDD

Nemhivatalosan vége a sulinak!!! Ma haza kellett hoznunk a könyveket és az egyéb holmikat. Már házi feladat sincs. Jövő héten lesz az erdei iskola, bár tanulnak, de ez már messze nem olyan. A Pünkösd utáni két napon, pedig már nem lesz rendes tanítás, csak játszanak meg összefoglalják az előző hetet. Olyan aranyos volt Dani... könyörgő hangsúllyal kérdezte, hogy ugye járhat ebbe az iskolába, amíg nyolcadikos lesz? Egészen meghatódtam rajta. Ő nem tudja, hogy nekünk mekkora áldozat, hogy ebbe az iskolába járhasson. Nem mondtam még neki soha, hogy sok pénzbe kerül, nemcsak a tandíj, hanem az utazás is pénzben/időben. De nekem bármit megér, hogy látom, hogy jó helyen van és jól érzi magát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr592957964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása