Csőd

 2011.06.24. 23:47

Zsófikának új tudománya van! Ügyesen lépked előre a babakocsit tolva, vagy abba a járássegítőbe kapaszkodva amit a szülinapjára kapott. Eddig még csak oldalazva lépegetett a bútorok mellett. Ez most nagyon tetszik neki, mikor elindul hangosan visongunk örömünkben Danival, ő meg vigyorogva lépeget. :-D Kár hogy pici a lakás, csak pár lépést tud menni előre egyszerre, mert nem tud kanyarodni. Mikor megakad, akkor fordítok rajta, de olyankor általában már nem folytatja.

Drámaira fordult az anyagi helyzetünk. Most tartok ott, hogy kb 3 ezer forintom van hóvégéig, meg még nem nulláztam le teljesen a hitelkártyámat, csak majdnem. Kölcsön kell kérnem, hogy Daninak tudjak zsebpénzt adni jövő héten a táborba, mi meg majd Zsófival kiürítjük a fagyasztó tartalmát, pénteken pedig már elvileg a számlámon kell lennie a gyed-nek. 1 hetet valahogy túl kell élnünk a lehető legkevesebb pénzből. :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr713012752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása