Újra munka

 2011.07.01. 23:54

Hivatalosan mától dolgozom újra. A munkahelyemen aktív állományba vettek, megkezdtem kivenni a felhalmozódott szabadságaimat. Ez körülbelül a nyárra elég, ősztől pedig kezdődik a taposómalom. :-( Anyagilag könnyebb lesz picit, de hogyan oldom meg a gyerekek körüli teendőket... egyelőre elképzelésem sincs. És Zsofka annyira picuri még, itthon lenne a helyem mellette. :-( Persze tudom, hogy menni fog minden, megoldom, a gyerekek is alkalmazkodni fognak a kialakult helyzethez, de vajon milyen áron? 

Visszajött a tél, vagyis megjött az ősz, vagy nem tudom... milyen évszaknak hívják azt, amikor júliusban délben 15 fok van? Brrrr.... Annyira bizarr, hogy azt se tudom, mit vegyünk fel. Vegyem elő a kabátokat???

Ma megint voltam edzeni. Annyira-annyira-annyira jól esett!!!!!! :-D

Apás hétvége kezdődik, de Jánosnak egyelőre se híre se hamva. A levelemre sem válaszolt, amit a tanszerekkel kapcsolatban írtam neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr483031742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2011.07.21. 14:41:44

Boldog névnapot kívánok Daninak! Isten éltesse sokáig! :-)

Remélem jól vagytok!?

allisc 2011.07.21. 23:57:14

@Mirama: Köszi szépen!!! Nagyon aranyos vagy, hogy eszedbe jutottunk! :-)
Jól vagyunk, köszönöm, gyerekekkel semmi gond. Én magam alatt vagyok, nincs kedvem írni. Tornyosulnak a gondok, és olyan kilátástalannak látom... :-(

Mirama 2011.07.22. 08:20:37

@allisc: Ez természetes, mindig megnézem, írtál-e vmi újat, h hogy vagytok. Örülök, hogy gyerkőcök jól vannak!

Csilla! Ne légy elkeseredve! "Süt a nap, nehogy szomorú légy, lehetne százszor is rosszabb!" Tudom, ez most sovány vigasz, de tényleg így van! Kitartás! Vigyázzatok magatokra! Sok-sok ölelés: M.
süti beállítások módosítása