Zsófika lépeget!!!!

 2011.07.26. 23:26

Nagy esemény van! Zsófi egyhuzamban megtett 3 lépést kapaszkodás nélkül!!! :-DDDD Azt már napok óta figyelem, hogy 1-1 lépést megtesz, de nem tudatosan, hanem valahogy önkéntelenül, szerintem ő maga se veszi észre és utána lehuppan majd elindul négykézláb. De a mai 3 lépésnél lehetett látni, hogy direkt próbálja és nagyon koncentrál... :-D A második lépés után már nézett rám, vigyorgott büszkén, még egy lépés és hupppp :-D Másodpercek vannak hátra és járni fog! Jajjj istenem, hogy szalad az idő!

Rengeteget fejlődött a kiscsaj az utóbbi időben! Egyre több mindent ért, meg tudja értetni magát, és kiderült, hogy humorérzéke is van! :-D Ha kérdezem, hol a halacska, hol a vau-vau akkor mutatja! Csöpp kis kezével mutogat mindenre és várja, hogy mondjam mi az. Sajnos könyveket vele sem tudok nézegetni, ugyanúgy mint Danival se lehetett. Kitépi a kezemből és nem engedi, hogy megmutassam mi micsoda benne. Na és a humor... fürdésnél azt találta ki, hogy áll a kád szélénél "hív" engem, vagyis nyüszög és nyújtja felém a kezét, hogy vegyem ki, de amikor nyúlok felé, akkor az utolsó pillanatban leül és elkezdi úgy csapkodni a vizet, hogy csurom vizes legyek. :-) Persze elmenekülök. :-DDD Alighogy arrébb lépek újra hív, nyújtja a kezét, odalépek, újra fröcskölés... :-DDD És ezt a játékot nem bírja megunni! Akkor vetek neki véget, amikor már vagy nagyon kihűlt a víz, vagy vizesebb vagyok már mint ő. :-DDDD

János miatt nagyon kiakadtam ma este. Pár napja egy sms-sel kezdődött. Megkérdezte, hogy hányas lába van Daninak (egyes számban). Erre visszaírtam neki, hogy ne vegyen cipőt, mert nem tudja milyen kell, utalja át a pénzt, megveszem a gyerekeknek (többes számban) a cipőket belőle, utólag viszem a számlát és visszaadom a különbözetet. Most válaszolt, hogy ő csak Dani lábméretét kérdezte, szó szerinti idézet: "a másik gyereket te akartad, azt mondtad te gondoskodsz róla!" Hogy lehet valaki ekkora *****???? Cenzúráztam. Valóban mondtam valami hasonlót, csak akkor még aláírta a mediátornál két tanú előtt, hogy mennyi gyerektartást fizet Dani után, majd mikor kiderült a terhességem, már csak a felét utalta, majd megszületett Zsófi és már csak az egynegyedét fizette 2 gyerek után, mint amit ígért 1 gyerek után. És akkor még nem rúgták ki, tehát pusztán szemétségből akart tönkretenni minket. Ez nem sikerült, úgyhogy gondolom most dühös.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr713102900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása