Apás hétvége

 2011.07.29. 21:14

Tesómnál voltunk ma. Szegénynek elég zűrös most az élete. Elköltözött az élettársától. Azt gondolom, ez jó döntés volt, de kell egy kis idő, amíg kialakul a hogyan tovább. Már most felszabadultabbnak látszik! :-) Esős időt mondtak mára, úgyhogy elmentünk megnézni a Leonardo da Vinci kiállítást. Hááát nem volt egy nagy durranás. Az idő viszont mégiscsak tűrhető lett, nem esett, ennyi erővel elmehettünk volna valami szabadtéri programra is. Na majd legközelebb nem hiszek a köpönyegnek! :-)

Dani nagyon élt megint, imádja a tesómat. Mindig örömujjongás van, ha megyünk, és fel van pörögve, hogy le se lehet lőni. :-D Kicsit pedig féltem, hogy ebben az új lakásban nem találja fel magát, hiszen alig van berendezés, nincs kert, de még tv előfizetés sem... Tesóm viszont berakta neki a Tom&Jerry-t és hangosan fetrengett a röhögéstől. :-D Soha nem látta ezt a mesét, nem is gondoltam, hogy tetszene neki. :-)

Apás hétvége van. János pénteken este fél 11-kor írt egy emailt, hogy nem tud jönni, szervezzek nyugodtan programot a hétvégére. Ezt a hétvégét szeretné elcserélni a következőre. De legalább szólt, az más kérdés hogy péntek éjjel.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr883121721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása