Tüszős mandulagyuszi...

 2012.06.22. 23:07

... na ez van Zsófinak. :-( Tegnap 38,5-el és lázcsillapító kúppal feküdt le, ma reggel nyugodt éjszaka után 38,6-al ébredt. Szegénykém úgy remegett, hogy a kakaóspohár majdnem kiesett a kezéből. Úgyhogy mentünk azonnal a fülészetre, aholis a fenti diagnózist kaptuk. Most antibiotikum, lázcsillapító meg ami kell. :-(

Na de van egy óriási, frenetikus, szenzációs, őrületes, fergeteges stb hírem!!! Na mi lehet az??? Így tanév végén? Az évzáró napján??? Na??? IGEN!!!!! Dani bizije KITŰNŐ lett!!!! :-D És az még hagyján 4 tárgyból dícséretes! Matek, nyelvtan, irodalom és környezet. :-) Azt csak zárójelben teszem hozzá, hogy szerintem irodalomból kicsit lágyszívű volt a tanítónéni, de a többivel én is egyetértek, pedig én nagyon szigorú vagyok :-) Illetve van még egy bibi: magatartása 4-es lett, de azt hiszem ezzel mindig is gondok lesznek. :-( És sajnos nem javul a tendencia, eddig csak a gyerekekkel volt konfliktusa, mostanra már felnőttekkel szemben is hagy kívánni valót a viselkedése. :-( Na de ezt most hagyjuk, most inkább örüljünk a fantasztikus eredményeinek! :-)

Sajnos van egy kis technikai problémám, a fényképek feltöltésével. Rossz a számítógépem hónapok óta, most Dani netbookját használom, erre viszont nem tudom letölteni a képeket a fényképezőmről. Csak a telefonnal készült képeket tudom rátenni, de az meg nem olyan jó minőségű, és nem is könnyű vele normális fotót csinálni. Ígérem igyekszem pótolni ezt a hiányosságom! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr754605663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2012.06.23. 12:03:59

Egyem a szívét! :-( Jobbulást Neki! Nagy-nagy gyógyító ölelést küldök! ;-)

Dani! Aztaaaa! Hát ez nem semmi!:-)) Nagyon-nagyon ügyes volt! Gratulálok Neki, Neked!

Tudok várni! ;-) Nagyon szép hétvégét kívánok Nektek! Zsófikának pedig gyógyulást!

allisc 2012.06.23. 22:53:37

@Mirama: Köszi és viszont :-)
süti beállítások módosítása