Juhhéééj! :-)

 2011.02.18. 21:26

És igeeeen!!! Végre!!!! Itt a síszünet! Jövő héten nem kell iskolába menni, úgyhogy most 9 napon át mellőzzük a hajnalban kelést. Juhhhéééééj! :-D

János ma bent volt az iskolában az igazgatónővel beszélni. Dani félévi bizonyítványát akarta látni, illetve a tanulmányi eredményeiről érdeklődni. Úgy csinál, mintha tőlem ezeket nem tudhatná meg. Mikor hívja Danit max annyit kérdez, volt-e iskolában Dani. De azt hogy hogyan tanul, milyen lett a félévije stb soha nem kérdezi meg. Most ezzel vagy engem akar lejáratni az iskolában, vagy ott akarja megmutatni, hogy milyen lelkiismeretes apuka is ő. Szerencsére én napi kapcsolatban vagyok az igazgatónővel, és pontosan ismeri a szituációt, úgyhogy nem tud ártani.

Zsófikának még mindig nem bújtak ki a készülődő fogacskái, viszont végre újra eszik. Nem olyan étvággyal azért, mint pl 1-2 hete, de egész tűrhetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr342670099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása