Végre

 2009.10.30. 22:11

Eseménydús és nagyon-nagyon fárasztó nap volt.

Reggel mail várt J-től, melyben közölte, hogy beadta a válókeresetet, szerinte nem érvényes a mediátori szerződés, és csak fele gyerektartást hajlandó Daninak fizetni, a kicsiről pedig hallani sem akar. Ja, és hogy korlátlanul akarja látni Danit. A válókereset nem volt meglepő számomra, bár kissé sántít, mert a ráckevei bíróságra nem érkezett be, úh nem értem hova adta be??? A mediátori szerződéssel kapcsolatban nagyot fog csalódni, beszéltem a mediátorral, és elmesélte, hogy pont most van egy ügye, ahol másodfokon támadták meg a szerződést, és elutasította a bíróság. Gyerektartás.... nem tudom, mikor fog abba a szűk agyába beférni, hogy a gyerektartást nem nekem fizeti, hanem a gyereknek. Benne van a nevében: G Y E R E K - tartás. Azt hiszi engem büntet azzal, hogy nem fizet, vagy nem annyit. Nem a rendszeres havi luxus-wellness hétvégémet finanszírozom belőle. Daninak nem fogom tudni kifizetni a terápiáit, vagy nem tudok megvenni számára nélkülözhetetlen dolgokat. Mivel a számlákat be kell fizetnem, ennünk kell, csak a terápiákon, fejlesztő eszközökön, játékokon stb tudok spórolni. Grat APA(?).

Délután J ment volna Daniért az oviba, de meg sem lepődöm, hogy végül lemondta. Nekem a mosógépet kellett intéznem ismét, ezért nem értem volna haza 18h-ig. Neki pedig a póker miatt el kellett volna indulnia 18h-kor legkésőbb. Ismét a póker volt fontosabb számára, pedig egyfolytában azért hőbörög, hogy többet akarja látni Danit, ráadásul nélkülem. (És csak zárójelben jegyzem meg, múlt héten nem volt pókerezni T miatt.)

Így hát szegény Daninak megint órákat kellett gyötrődni a madaras boltban a mosógép miatt. Jó hír, hogy végre megvan, és holnap végre moshatok! :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr821489762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása