Botrány - újra

 2009.10.31. 22:48

Már megint botránnyal indult a nap. Minden szombat reggel kb 9.20-kor indulunk Danival a sísuliba. J 9.15-kor megjelent, hogy most azonnal engedjem be a MACSKÁHOZ. Ezt hogy gondolta????????? Tegnap, az ígéretével szemben fel sem hívta a gyereket. Ma meg, mikor sietünk, beállít a macskához, még csak nem is a gyerekhez... Nem engedtem be, felajánlottam, hogy jöjjön vissza délután. Erre közölte, hogy nem áll el addig a kapuból, amíg nem mehet be a macskához. Végleg kiverte nálam a biztosítékot. Az meg nem számít, hogy a pár perces feltűnésével felzaklatja a gyereket. Délután pedig más dolga van, nem ér rá. No comment.

Szegény Brúnó kutyámnak sincs jó napja. A délutáni sétánál a játszótérről hazafelé megtépte a szomszéd kutyája. :-( A fülét kapta el és lyukasztotta ki. Szegénynek folyt a vér a füléből sokáig, kb óránként betadinoztam, még az előbb is... de még mindig szivárog a sebből a vér. Mindent összevérezett... a falat, a szőnyegét... véres a bundája a nyakán, a hátán, a füléről nem is beszélve. Nem is tudom, hogy fogom neki kitisztítani. Az egész kutyát nem szeretném lefürdetni, mert félek, hogy megfázik ilyen hidegben. Úgy hiányzott ez...

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr61489839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása