Szeretemahavat...

 2010.01.28. 23:05

Egész délelőtt szakadt a hó. Megint havat kellett lapátolni, de a nagyobb gáz, hogy megint befagyott a nagykapu. Nagy nehezen kifeszítettem, mert orvoshoz és vásárolni kellett mennünk. Most viszont becsukni nem tudom. Így izgulhatok, nehogy Brúnó kipiszkálja a kaput és meglógjon. Bár nem szökős típus, de azért nem vagyok nyugodt. :-(( Az út meg iszonyatosan csúszós volt, takarításnak vagy sózásnak nyoma se, többször is megcsúszott a kocsi, dolgozott az abs. Szóval igencsak kellett magamban mormolni, hogy "szeretemahavatszeretemahavatszeretema...."

Dani lelkesen lapozgatja a lego újságot, nézi a neten a lego honlapját. Azt próbálja kitalálni, hogy milyen legot kapjon, ha majd kiesett a foga. Nehéz döntés! :-DDD Elég hamar túlesett a lelki traumán... De ahogy elnéztem, még biztosan van 1-2 hete eldönteni, mert megmozdult ugyan neki, de még elég stabilan a helyén van.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr751711334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása