Újra munka

 2010.02.03. 21:56

Két hét betegszabadság után újra kezdtük Danival a munkás napokat. Borzalmas volt megint reggel 6-kor kelni. :-( De a munka jólesett, bár ez biztosan furcsán hangzik. Lefoglal, eltereli a gondolataimat és nem a saját problémáimon rágódok. A terhesség kellemetlen tüneteivel sincs időm foglalkozni. Elmondtam végre a kollégáimnak, hogy babát várok. Most már tényleg nem lehetett tovább titkolni, annyira egyértelműen egy irányba hízok. :-) Jófejek voltak, már elindult a kedves poénkodás...

Jánossal volt némi összetűzésem az internet áthelyezéssel kapcsolatban. Az előfizetés még mindig az én nevemen van, nem iratta át, viszont a szolgáltatást már áthelyeztetné. Az elmúlt hónapok történései után simán kinézem belőle, hogy a számlát nekem küldeti, ő meg használja a netet, így nem akartam odaadni a modemet addig, amíg nem kerül az ő nevére.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr691730492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása