Kövér vagy! :-)

 2010.04.22. 23:10

Tegnap sajnos nem tudtam posztot írni, már megint feladta a számítógépem tápkábele a küzdelmet. De a gyors javításnak hála, mára már újra jó a gépem. Köszi!!!!!!!! :-)

Nagy dolgok nem történtek szokásos nap volt a szerdai. Csak a gyerekem szólt be nagyon. :-) Mikor küzdöttem be magam a kocsiba, megjegyezte, hogy: "Anya, Te most kövér vagy!" :-) de azért még hozzátette: "de ha megszületik a baba, akkor újra a régi leszel!" :-DDD Amúgy kedves gyerek... :-DDD

Ma volt a névnapom, nagyon sokan felköszöntettek, szinte egész nap csörgött a telefonom. Köszönöm szépen ezúton is mindenkinek, aki gondolt rám! :-)

Apósom is írt egy ecard-ot, amiben sok boldogságot kívánt. Hirtelen felindulásból majdnem válaszoltam neki csúnyán, de aztán inkább nem reagáltam rá. Nagyon utálom az ilyet. Én túl egyenes ember vagyok ahhoz, hogy valakivel szemtől szemben kedves legyek, aztán meg hátba támadjam. Milyen dolog az, hogy készülök valaki ellen tanúskodni a bíróságon, de egyébként pedig jókívánságokat küldök neki???? Gerinctelen...

János is jelentkezett sms-ben este, na nem a névnapom miatt. Hanem, hogy szombaton akarja elvinni Danit. Mivel az utóbbi hetekben az lett a szokás, hogy kéthetente péntek délután az övé, ezért én péntekre olyan dolgot terveztem be, amire nem tudom Danit magammal vinni. Szombatra pedig megígértem Daninak valamit, amiért régóta nyúz, és a hozzávaló kellékeket is megvettük ma. Már megint az utolsó pillanatban borítja fel az életünket.... Ha azt mondom hogy nem, akkor jön a bíróságon azzal, hogy nem adom oda a gyereket. Ha meg igent mondok, akkor péntek délutánra szervezhetek bébiszittert, mert lemondani már nem tudom (orvos), a szombatra beígért várva várt dologra pedig nem tudom elvinni Danit, és a hozzá vásárolt cuccokat is dobhatom ki. Mi a fenéért nem tud időben szólni????

Picúrkám rettenetesen eleven, hatalmasakat rúgkapál, sokszor már fáj is. És egyre többet csuklik. Ez utóbbi mondjuk nem fáj, de nem is kellemes, mikor ütemesen "ugrál" akár félórát is. Most a napokban kezdem úgy érezni, hogy egyre inkább nehezemre esik a munkába járás. Megbeszéltem a főnökömmel, hogy még két hetet dolgozom, és vége. Úgyhogy most már számolom vissza a napokat. Kicsit azért félek, hogy ha csak itthon leszek, hogy viselem majd. Nem akarom se fizikailag se lelkileg elhagyni magam, de ha nem foglalom le magam, akkor nagyobb esély van rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr531944069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2010.04.23. 08:20:50

Kedves Csilla!

(kicsit megkésve :$)Nagyon sok boldog névnapot kívánok! Isten éltessen sokáig! :)
Erről jut eszembe! Megvan már, h mi lesz a neve a kishölgynek?

János miatt ne bosszankodj, legalábbis ne nagyon! (amúgy én is azt tenném) Soha nem fog megváltozni! :( És éppen emiatt soha nem is lesz normális, boldog családi élete, legyen itt szó bárkiről is, akivel együtt fog élni! (már ha lesz ilyen) Ezt a magatartást, életstílust hosszú távon senki nem tudja elviselni!

Úgy látszik most él a jogával, hogy nála lehet Dani! Valahogyan azt kellene megbeszélni vele, hogy tényleg szóljon időben, mikor akarja elvinni Danit! Vasárnapig marad Dani vagy már szombaton este hazaviszi? Vasárnapig nem állnak el a cuccok, amiket vettél? És hidd el, "Fém fatál"-nak igaza volt, mikor azt mondta, hogy néha kimondott jó lesz, mikor csak Te és a kiscsaj lesztek ketten! Nagyban megváltozik majd az életetek, ha már Ő is veletek lesz! (jujjj, de jó lesz!!! :)))
Szóval kitartás! Ne idegeskedj a ... János miatt! Nem éri meg!

tomnemtom 2010.04.23. 23:31:53

bírom Dani stílusát !
ráébreszt magunkra :)

allisc 2010.04.24. 22:05:03

@Mirama: Kösziköszi! :-)
Amit írsz, azon én is gondolkodtam már. Hogy ki tudja elviselni az ilyen pasit. A nagy szerelem előbb-utóbb lecsillapul, egy felnőtt 35 éves ember pedig nem tud kifordulni önmagából. A láthatásról majd írok...

allisc 2010.04.24. 22:07:13

@tomnemtom: jah, hát vannak beszólásai :-DDD
De azért többnyire dícsér, ez megnyugtat. A kedvencem: "Gyönyörű szép a hajad, Anya!" :-DDD
süti beállítások módosítása