Anyák napja

 2010.05.03. 22:21

Tegnap bealudtam a számítógép előtt, még mielőtt egyáltalán nekiállhattam volna a posztírásnak. És ma is nagyon fenyeget ez a veszély... :-)

Vasárnap, Anyák napján Danival együtt köszöntöttük fel a nagymamáját, azaz anyukámat. Dani egy gyönyörű szép és hosszú verset mondott el neki. Annyira megható volt a kis drágám, hogy jól el is bőgtem magam rajta. Az oviban holnap lesz az ünnepség, azt hiszem jó sok papírzsepivel kell készülnöm. :-) Amúgyis könnyen sírok, nagyon meg tudok hatódni, plusz még a hormonok is megteszik most a hatásukat. :-))

Danika újabb ügyességgel rukkolt elő a hétvégén. Ő, aki kb egy évvel ezelőtt még visított ha hajat kellett mosni, vagy fodrásznál vágták a haját, most teljesen egyedül megmosta a haját! És annyira belejött, hogy mindennap hajat akar mosni, alig tudom lebeszélni róla! :-DD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr191972410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lighthouse · http://www.lighthouse.blog.hu 2010.05.03. 23:53:16

Jaj ez annyira cuki :)) Imádnivaló kis csóka lehet! :D

Mirama 2010.05.04. 08:31:27

Ennivaló! :-D

Jó "sírást" délutánra! ;-) Biztos csodaszép lesz! (imádom az Anyák napját!)
süti beállítások módosítása