Depi

 2010.05.09. 23:06

Nem vagyok jó passzban. Nincs semmi baj, legalábbis fizikailag, de lelkileg rosszul viselem most a dolgokat. Kb óránként elbőgöm magam valamin. Írni sincs kedvem.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr411987169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém fatál 2010.05.10. 08:05:53

Szia!

Munkaterápia :S
Tapasztalataim szerint a depire egyetlen gyógyír van, önmagunk megerőszakolása, és csakazértis mindent megcsinálok. Amint egy picit elengedem magam, egyből mélyebbre zuhanok. :( De ha nekifogok, mint egy robot, akkor egyszer csak vége lesz a depinek.

Nyugi, neked legalább papírod van róla, hogy testileg-lelkileg szarul lehetsz. :)))
Képzeld magad elé az összes neuroendorkin mirigyedet, milyen állat mód öntik a véráramba tonnaszám a hormonokat. Nem te vagy depis, hanem a mirigyeid játszanak élmunkásosdit. :) Majd lenyugszanak, addig is keep smile, de tényleg, a tükör előtt, az is sokat segít! (Komoly! :)

whitemore 2010.05.10. 09:11:12

Kedves Csilla,
don't give up! mi, akik olvasunk Téged napról napra, drukkolunk Neked! tudom, hogy nem lehet egyszerű ez a Dani-János mizéria, pláne egy új babóval a pocidban, de nagyon szurkolok, hogy rendeződjenek a dolgok. próbálj megnyugodni :)

Mirama 2010.05.10. 09:43:42

János miatt? Dani jól érezte magát? Rosszul hatott ez rád? Vagy mi a baj??
Ne légy szomorú!!! És legfőképp ne sírj!
Dani nem értheti még meg, h az apja igazán nem őt szereti, hanem csak tenni akarja magát mások előtt! (és még az is lehet, h tényleg szereti Danit, csak éppen ez a szeretet nem az a SZERETET, amit egy igazi szülőnek éreznie kellene!!! a legrosszabb az egészben hogy vannak emberek, akik tényleg azt hiszik, h ők mennyire szeretik a gyerekeiket, ismerek Jánoson kívül is számtalan embert, akinek egyszerűen nem való az apaság, mert magukon kívül képtelenek igazán mást is szeretni)
Tudom, h ez neked nagyon nehéz lehet! Te a hétköznapokban is állod a sarat, tanulsz Danival, ide-oda viszed őt, Jánosnak ilyenre semmi gondja nincs! Hétvégenként eljátssza az "apukát" és ennyi! De mi tudjuk, h Te mi mindent megteszel érte és majd a pöttömkéért is! :-)
Ne keseredj el! Ezt másképp nem lehet "túlélni", csak úgy, h vmilyen szinten hozzászokik az ember a "megváltozhatatlanhoz"! És hidd el, János ezerszer visszakapja majd ezt az élettől!!!! Hiszek abban, h minden ember előbb-utóbb visszakapja mindazt a jót és rosszat is, amit ő tett másokkal!
Szóval ne sírj!!! "Süt a nap, nehogy szomorú légy, lehetne százszor is rosszabb!" Mi mindannyian szorítunk Neked! (már előre hiányozni fogtok, mikor pöttömke érkezésekor kórházban lesztek, és nem olvashatunk majd rólatok!)
süti beállítások módosítása