Várok

 2010.06.17. 22:46

Az, hogy én most saját kezűleg írom a napi posztot, nem tölt el túl nagy boldogsággal. Sőt...

A mai vizsgálat után is hazaküldött az orvosom, azt mondta minden rendben a babával, úgyhogy várunk még. A mégis meddig? kérdésre azt válaszolta, hogy holnap megbeszéljük. Feltételezem, hogyha magától nem indul meg a szülés, és a baba is jól van, akkor olyankor fogja megindítani, amikor amúgyis bent van a klinikán. Tehát hétvégén nem valószínű, kedden máshol rendel, marad a hétfő vagy a szerda. Ennél tovább nem hiszem, vagyis inkább remélem, hogy nem akarja húzni.

Hihetetlenül lassan telik az idő. Mióta elmentek Daniék, minden nap háromszor olyan hosszúnak tűnik. A kórházi látogatásokat leszámítva teljesen egyedül vagyok egész nap, nem tudok magammal mit kezdeni, csak kínlódok. Persze a telefonom gyakran csörög, hívnak a barátok, ismerősök, hogy mi van velem. De hát mindenkinek csak azt tudom elismételni, hogy semmi. Várok.

Danikám ma is hívott kétszer is. Szegénykém már ő is nagyon türelmetlen. Hiányzom neki (hát még ő nekem...) várja a tesót, jönne már haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr832090120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém fatál 2010.06.18. 21:20:58

21:19, nincs új poszt... hümmmmmm-hümmmmm-hümmmmmmm...
Csak nem? :))))

Fém fatál 2010.06.18. 22:24:04

@allisc:
Basszus, ez a kiscsaj eleve menyasszonynak születik. :)))
A te számításaid mit mondtak? Ha jól emlékszem, folyamatosan kisebbnek mérte a gép anno. Talán nem is véletlenül.

allisc 2010.06.18. 23:25:13

@Fém fatál: A fogantatás pontos dátumát nem tudom, több esélyes időpont is van, hamarabb is és később is.
Az ultrahang méréseire azt mondják az első a legpontosabb, utána ahogy nő a baba, egyre nagyobb a szórás. Na és ezen az első uh-n 5 nappal volt kisebb. Ez utána elment egészen 12 napig, majd volt 3 nappal nagyobb is... A legutolsó uh pedig 3 nappal kisebbet mutatott. Szóval összevissza...
De sztem ez az uh-s mérés nagyon pontatlan, egy barátnőm most szült, neki 2 héttel szülés előtt azt mondták 3100g, majd rá 2 hétre szült egy 4160g-os óriásbébit. Ennyi idő alatt tutti nem hízott a pici több mint 1kg-ot.
süti beállítások módosítása