Hazaértünk!!!!!

 2010.06.24. 16:55

Sziasztok! Hazaértünk!!! :-DD

Köszönöm szépen, hogy szorítottatok, velem voltatok, és köszi a gratulációkat! Olyan jó volt hallani, hogy így örültök nekünk, tomnemtom mindig átadta az üzeneteket! :-)

Majd fogok mesélni részletesen, a szülésről is, a kis gondról is, ami miatt tovább bent kellett lennünk, Zsófi babáról is... csak most még egy kicsit aklimatizálódnunk kell. Még ma megpróbálok képet feltenni, egy kis türelmet kérek!

Zsófi egy kis tündér, mint ahogy már írta is tomnemtom, hiányzik belőle a síró funkció. :-) Tulképp mióta megszületett, úgy igazán sírni még nem hallottam, egy kis nyüszi volt a legtöbb. Nagyon kajacentrikus a drágám, ha cici van, minden van... világbéke, nyugalom, relax... :-DD Én meg nem tudom eldönteni, hogy nézegetni szeretem jobban, vagy szagolgatni :-D szóval leszállt a rózsaszín köd nálam teljesen!

Dani is örül a tesónak, simogatja, puszilgatja. Rettenetesen érdekli, hogy akkor most hogy is csinálom neki a tejet, és hogy eszik, hogy alszik... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr462106985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása