Nyűgös meleg

 2010.06.30. 20:21

Nyűgös napon vagyunk túl. Ez a hőség Zsófit és engem is nagyon megvisel. Szegénykém 10-15 perceket tudott csak aludni egyhuzamban. Ahogy szoptattam, dajkáltam összeizzadtunk, neki vörös volt a kis bőre, rólam szakadt a víz. :-( Van klímánk, de nem mertem a pici mellett bekapcsolni. De ha holnap is ennyire nyűglődünk, akkor lehet hogy megpróbálom. Pedig holnap is ilyen meleg lesz, sőt még jó pár napig.

Ezt az időjárást csak Dani élvezi, de ő nagyon. :-) Napközben itthon a kertben pancsikol a medencében, délutánoként pedig kimennek a mamival a strandra. Lassan úszóhártya nő az ujjai között. :-)) Csak ne lenne olyan drága a strandbelépő... :-( napi 3000Ft-ból jön ki a délutáni strandolás, sajnos meg kell vele beszélnem, hogy nem tudjuk őt kivinni mindennap. :-( Jánosnak köszönhetően...

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr822121590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása