Zsarol

 2010.07.12. 22:29

János gyakorlatilag megzsarolt. Írtam pár napja, hogy a szocpol igényléshez szükség van az aláírására. Ma telefonon közölte, hogy csak akkor hajlandó aláírni ha belemegyek az egyezségbe. Ennek feltételeit még nem tudom, de az előzményekből kb el tudom képzelni.

Hogy lehet valaki ekkora szemétláda??? Semmibe nem kerülne neki aláírni, hogy ezzel a közös hiteltartozásunk csökkenjen, de már csak kibaszásból sem írja alá, nehogy kevesebb legyen a havi lakáshitel törlesztőrészlet, amit fizetnem kell...

Viszont közölte, hogy fog utalni pénzt. Gondolom megkapták az ügyvédjével a bírósági beadványunkat, hogy ideiglenes intézkedést kérek a tartásdíjra. És az ügyvédje tanácsolhatta, hogy sürgősen fizessen, mert a bíróság nem fogja díjazni.

És megint azt akarja, hogy beszéljem rá Danit, hogy szombaton menjen el vele valahová. Megkérdeztem Danit, hogy akar-e az apjával találkozni, azt mondta nem. Megkérdeztem, hogy miért? "Mert az apám nem érdekel."

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr482147643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2010.07.13. 08:22:13

Édes Istenem! Mi történt azzal az emberrel, akit én valaha ismertem??? :-( Azt hinnénk, hogy ennél mélyebbre már nem tud süllyedni, aztán tessék...

Biztos, hogy kell az aláírása? És ha kell, akkor nem lehet az aláírásra kötelezni???

Beszéld rá Danit, hogy találkozzon vele??? Mégis mit képzel azok után, hogy megzsarol??? Hát az eszem megáll!

Egyem Dani szívét! Sírhatnékja van az embernek! :-(

allisc 2010.07.13. 22:16:54

@Mirama: Ha túl lennénk a váláson, egyszerűbb lenne, mert akkor nem kéne az aláírása. De az még odébb van... :-(
süti beállítások módosítása