Babalátogatás

 2010.08.05. 22:56

Csípőszűrésen voltunk ma Zsófival a Heim Pál kórházban. Meg is ultrahangozták a csípőjét, mivel a családunkban előfordult már csípőficamos baba. Az én unokatestvéremnek és az ő kisfiának is kellett kengyelt viselnie pici korában. Szerencsére Zsófi egészséges. :-D

A vizsgálat után meglátogattuk egy ismerősünket. Még a kórházban mikor Zsófi született összebarátkoztam egy nagyon helyes lánnyal. Azonnal egy hullámhosszaon voltunk és jókat dumáltunk. Telefonszámot cseréltünk és azóta is tartjuk a kapcsolatot. A kórház óta most találkoztunk először, jól kibeszéltük a babáinkat :-D és az élet nagy dolgait. Édesek voltak egymás mellett, a két kis picurka. :-) Ő is az a típusú csaj, akivel nem csak pelenkázásról lehet beszélgetni, csak azért mert pici babája van. Általában megőrülök a játszótéri anyukák egysíkúságától.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr222202370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása