Ráckevén

 2010.08.21. 22:35

Fantasztikus napunk volt! :-) Meglátogattuk Ráckevén egy régi kedves barátunkat. Minden évben 20-án szoktunk elmenni hozzá, és onnan nézzük a tüzijátékot. Az idei sajnos elmaradt. :-( A Duna-parton van egy kis hangulatos nyaralója, így aztán egész nap pancsoltunk, beszélgettünk... Daninak szerintem úszóhártyák nőttek az ujjai között, gyakorlatilag egész nap a vízben volt. Engem is hagyott Zsófika pihenni, nagyokat aludt a jó levegőn. Hihetetlenül feltöltött ez az egy nap!

Zsófi egy kis tündér. Egész álló nap tudnám puszilgatni azokat a formás hurkás combocskáit! Még akkor is gyönyörű, mikor éppen sír. Mikor elkeseredik, annyira édesen biggyeszti lefelé a száját, hogy azon csak nevetni lehet. :-) Tudom nem szép dolog, hogy kinevetem, amikor ő panaszkodik, de tényleg nem lehet kibírni. :-DD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr172237979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása