Hányinger

 2010.09.09. 22:18

Nem vagyok jó passzban. Tombol bennem a tehetetlen düh. Szerdán volt a gyámhatósági tárgyalás, merthogy János feljelentett, ezt már írtam korábban.

Nevetséges volt az egész, vagyis inkább siralmas. A gyámhatóságot nem érdekli, hogy kedves "apuka" mit tett, vagy nem tett meg Danival. Az pláne nem érdekli őket, hogy van egy másik gyereke is, akit le sem sz... Ellenben több százezer forintos büntetést helyeztek kilátásba, ha nem tudom Danit rábeszélni, hogy elmenjen az apjához. Még frankó tippeket is kaptam, pl mondjam azt, hogy "Danika a kedvemért menj el apához, nagy örömet szerzel vele nekem ha jól érzed magad apával!" vagy pl "apa ajándékot vesz neked, és te választhatod ki és hűde szuper lesz!"

Fordítok: aktívan működjek közre, hogy megvásárolja Danit a pénzével, miközben nem fizeti ki a gyerekek szükségleteinek a felét. Én vért izzadok, hogy megéljünk, sokszor alapvető dolgokat nem tudok megvenni nekik, ő pedig közben ajándékokkal megvesztegeti a gyereket és röhög a markába.

Hányingerem van az egésztől... :-(((

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr492284598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Libelle · http://penzeszsak.blog.hu/ 2010.09.09. 23:44:49

:( Tudtam, hogy a mai magyar állapotok elég siralmasak, de hogy ennyire :( Teljesen le vagyok törve attól, hogy egyáltalán nem veszik figyelembe mit szeretne Dani. Elsősorban az ő érdekeit kellene nézni és védeni.

Mirama 2010.09.10. 11:45:07

Hát ez borzasztó! :( Szó szerint hazugságokra akar rávenni a gyámhatóság!!! Undorító!
De János még undorítóbb!!! Olyan szívesen elmondanám neki a véleményemet!!!

Danit megkérdezte a gyámhatóság??? Ilyenkor nem kellene nekik Danival is elbeszélgetniük???

De ne törj le! Hidd el, hogy minden kialakul majd! János pedig előbb-utóbb (remélem minél előbb) megkapja méltó "jutalmát" a Jóistentől/sorstól!

allisc 2010.09.11. 23:19:00

Nem tudok erre mit mondani. A gyámhatóság nem a gyerek érdekeit nézi, hanem csupán egy végrehajtó szerv. Egy gépezet, ami vakon követi a parancsot. Mi a francnak hívják "gyám"-nak?
süti beállítások módosítása